Några av våra projekt

Från tanke till plan, genomförande och vardag. Vi finns med hela vägen!

Livingphoto

Kunden önskade en total ombyggnad av hela plattformen, både själva hemsidan och bakomliggande tjänst för att koppla ihop mäklare med fotografer. Tjänsten tar hand om hela förloppet, från bokning till fotografering och hantering av bilder.

Stall Kolgjini

Lutfi Kolgjini efterfrågade både ny hemsida och en plattform för administration. Det resulterade i en  skräddarsydd lösning som utvecklas och byggs ut under en längre tid.

Lådbilslandet Nykvarn

Kunden önskade en sida som, förutom att innehålla all information som besökare kan tänkas behöva, också skulle föra tankarna till barn och lek. Hemsidan har skapats i WordPress med ett skräddarsytt tema som vi på XiLE tagit fram.

Cygrids

Cygrids Communications efterfrågade en moderniserad version av den befintliga hemsidan, med en skräddarsydd grund för administration av dess innehåll.

Nykvarns företagareförening

Önskemålet från kunden var en enkel, stilren sida som förutom att visa upp information också är enkel att uppdatera. Det resulterade i en WordPress sida där vi använde ett tema från Divi.

Lådbilslandet Öland

XiLE fick förtroendet att skapa ännu en lådbilslandssida, denna gången Ölands! 

Presaveit

Kunden efterfrågade en helt digital tjänst för att skapa kampanjsidor för musik som sedan kan användas vid marknadsföring.

En skräddarsydd lösning levererades.

Kontakta oss

Malmö

040-617 15 30

Lämna ett meddelande så kontaktar vi dig!

1 + 11 =