DEN PERSONLIGA WEBBYRÅN MED KUNDEN I FOKUS

Webbsidor och E-handel


XiLE gör moderna, responsiva och snygga hemsidor, alltid anpassade efter dina specifika önskningar och behov.  

Skräddarsydda webblösningar


Ibland behöver webbaserade IT-system skräddarsys för att möta verksamhetens krav. Vi tar hand om hela processen, från idé till färdig produkt och utbildning.

Skicka nyhetsbrev med Nuhet


Upptäck vår egen produkt, nyhetsbrevstjänsten Nuhet! Nuhet är byggt för att du enkelt ska kunna skapa dina nyhetsbrev, följa leveransen och se resultatet.

Marknadsföring med Nuhet

Skapa väldesignade, responsiva nyhetsbrev med hjälp av Nuhets färdiga eller skräddarsydda mallar.

Snabbt, enkelt, säkert, prisvärt.

Läs mer

XiLE SOFTWARE SAMARBETAR MED CYGRIDS

XiLE Software har ett samarbete med Cygrids Communications AB. Cygrids erbjuder flexibla lösningar för din IT-drift med hög kvalitet till ett bra pris. Tillsammans med Cygrids så kan XiLE Software erbjuda en helhetslösning för både mindre och större företag i alla lägen. Kontakta oss om du är intresserad så kan vi ge dig en uppskattning för vad din skräddarsydda lösning kommer att kosta.

Läs mer

OM OSS PÅ XiLE SOFTWARE

XiLE Software är en liten webbyrå med bas i Malmö.

Vi som jobbar här är ett sammansvetsat team av utvecklare som alla tidigare arbetade tillsammans på webbyrån Codefly. När denna avvecklades tog XiLE även över drift och vidareutveckling av de egna produkterna Nuhet och Orbit.

På XiLE Software är vår främsta prioritering att leverera kvalitet, i stort som smått. Vi älskar det vi gör och det vill vi att våra kunder också ska göra.

Välkommen till oss på XiLE Software!

Kontakta oss!

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

040-617 15 30

Södra Förstadsgatan 24, 211 43 Malmö